Παρεχόμενες Υπηρεσίες Υδατοδρομίων

Η εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια» θα παρέχει στα υδατοδρόμια τις κάτωθι υπηρεσίες :

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Το εκπαιδευμένο προσωπικό της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» εγγυάται άρτιες υπηρεσίες εξυπηρέτησης επιβατών για τους ταξιδιώτες των υδροπλάνων. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας, για απλές - φιλικές προς τον επιβάτη - και σύντομες διαδικασίες check in, θα μετατρέψουν την παραμονή σας στους χώρους του Υδατοδρομίου σε μια ευχάριστη εμπειρία.

 

 

 

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ

Η εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια» ακολουθώντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας, σύμφωνα με την υφιστάμενη Νομοθεσία,θα προσφέρει υπηρεσίες ανεφοδιασμού καυσίμων των υδροπλάνων που θα επισκέπτονται τα υδατοδρόμια της. Επάρκεια, αμεσότητα, και προσιτή τιμολογιακή πολιτική καθιστούν τον ανεφοδιασμό στα υδατοδρόμια μας επιλογή ευθύνης.

 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ

Στα «Ελληνικά Υδατοδρόμια» αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την αξιόπιστη εξυπηρέτηση των υδροπλάνων. Από την άφιξη,πρόσδεση, την παραμονή έως και την αναχώρησή τους  το εκπαιδευμένο προσωπικό μας διασφαλίζει για τα υδροπλάνα και τα πληρώματα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ασφάλεια και «Ελληνικά Υδατοδρόμια» συμπορεύονται απαρέγκλιτα. Το πιστοποιημένο και αδειοδοτημένο προσωπικό ασφαλείας εγγυάται ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για επιβάτες και υδροπλάνα στους χώρους των Υδατοδρομίων.

 

 

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Η «Ελληνικά Υδατοδρόμια», μέσω του ολοκληρωμένου δικτύου συνεργατών της, είναι σε θέση να οργανώσει για εσάς τις μετακινήσεις από και προς το υδατοδρόμιο. Ενοικιαζόμενα οχήματα, ταξί και minibus βρίσκονται στη διάθεση των ταξιδιωτών για άνετη και άμεση μεταφορά από και προς τα υδατοδρόμια.

 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ VIP

Επιλέξτε τις VIP υπηρεσίες που παρέχουν τα «Ελληνικά Υδατοδρόμια» και απολαύστε την πολυτέλεια που επιθυμείτε. Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες θα σας ακολουθούν στο κάθε σας βήμα, τόσο στους χώρους των Υδατoδρομίων όσο και κατά την διάρκεια της πτήσης σας με τα κατάλληλα διαμορφωμένα Υδροπλάνα.

 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Αεροπορικές εταιρείες Υδροπλάνων και ιδιώτες θα βρίσκουν στα Υδατοδρόμια μας ένα αξιόπιστο συνεργάτη για την εύρυθμη πραγματοποίηση των πτήσεών τους. Από το σχέδιο πτήσης μέχρι και τις μετεωρολογικές πληροφορίες, το εξειδικευμένο προσωπικό της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» παρέχει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών οργάνωσης πτήσεων.

 

 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHARTER

Επιθυμείτε να απολαύσετε μια πτήση με υδροπλάνο σε προορισμό της επιλογής σας και σε χρόνο που σας εξυπηρετεί ; Το τμήμα charter της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» θα οργανώσει άμεσα και με υπευθυνότητα την υλοποίηση του αιτήματός σας.

 

 

 

 


 

 

       Δραγωνέα 5 και Γ. Παπαβασιλείου,
       Τ.Κ: 19003, Μαρκόπουλο
       Email: info@waterairports.com
       Τηλ: 2111211416
       Fax: 2111211425

 

Gallery

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider