«Ελληνικά Υδατοδρόμια»


Η εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια» εξειδικεύεται στην μελέτη, κατασκευή, αδειοδότηση και λειτουργία υδατοδρομίων. Κατέχει την ηγετική Θέση στο χώρο, καθώς το ανθρώπινο δυναμικό της, απαρτίζεται από τους πιο έμπειρους και αποτελεσματικούς επαγγελματίες στον τομέα των υδατοδρομίων και των υδροπλάνων. 

Τα στελέχη της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» (χειριστές υδροπλάνων, μηχανικοί υδροπλάνων, υπεύθυνοι λειτουργίας υδατοδρομίων, υπεύθυνοι Διοίκησης) διαθέτουν πολυετή και άκρως εξειδικευμένη κατάρτιση, δεδομένου ότι αποτέλεσαν την υπεύθυνη ομάδα εργασίας που κατασκεύασε, αδειοδότησε και λειτούργησε τα 12 πρώτα υδατοδρόμια στην Ελλάδα, από τα έτη 2004 έως και 2008.

Η εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια» αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες, όπως αυτές ορίζονται από το νόμο 4146/13, για την απόκτηση της Άδειας ενός υδατοδρομίου. Αρχής γενομένης από την εκπόνηση πλήρους Τεχνικού Φακέλου μέχρι την διεκπεραίωση όλων των ελέγχων που διενεργούνται από τις αρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες για την τελική χορήγηση της Άδειας και την στελέχωση του υδατοδρομίου με το κατάλληλο προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του.

Η εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια» μετά την ψήφιση του Νόμου 4146/13, έχει ήδη αναλάβει την Αδειοδότηση τριάντα επτά (37) Υδατοδρομίων.

Σύντομα θα επεκτείνει τις δραστηριότητες της και σε άλλες νησιωτικές, παραλίμνιες και παράκτιες περιοχές της χώρας αναλαμβάνοντας την αδειοδότηση Υδατοδρομίων σε περαιτέρω στρατηγικά σημεία.

 

 

       Δραγωνέα 5 και Γ. Παπαβασιλείου,
       Τ.Κ: 19003, Μαρκόπουλο
       Email: info@waterairports.com
       Τηλ: 2111211416
       Fax: 2111211425

 

Gallery

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider