Αφιέρωμα στα Υδατοδρόμια και στα Οφέλη τους

 Η δημοσιογράφος κ.Κατερίνα Αντωνοπούλου μέσα από την εκπομπή της «Σε πρώτο Πλάνο» πραγματοποιεί ένα οδοιπορικό στα νησιά του Βορείου Ιονίου.
Πανέμορφα νησιά τα οποία όμως αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα  με σημαντικότερο το ελλιπές έως ανύπαρκτο συγκοινωνιακό Δίκτυο που δεν τους επιτρέπει να εξασφαλίζουν ούτε  το στοιχειώδες αγαθό της υγείας των κατοίκων τους. Στην εκπομπή μιλούν δήμαρχοι των νησιών, επαγγελματίες του τουρισμού και απλοί κάτοικοι.Οι απόψεις όλων συγκλίνουν στην αναγκαιότητα να επαναλειτουργήσουν τα Υδροπλάνα στην περιοχή τους. Οι περισσότεροι τα είχαν χρησιμοποιήσει, όταν από το 2004-2008 πραγματοποιούσαν πτήσεις στο Ιόνιο και αναπολούν την περίοδο που τα πολυχρηστικά αυτά μεταφορικά μέσα εξασφάλιζαν με τις πτήσεις τους την συγκοινωνιακή διασύνδεση των νησιών τους με την Κέρκυρα καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των μεταφορικών αναγκών των νησιών τους.

       Δραγωνέα 5 και Γ. Παπαβασιλείου,
       Τ.Κ: 19003, Μαρκόπουλο
       Email: info@waterairports.com
       Τηλ: 2111211416
       Fax: 2111211425

 

Gallery

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider